d220f849 baad 4804 b4b1 b692f7864238

De kinderen van groep 1 en 2 hebben bewegingsonderwijs in het speellokaal bij onze school. De kleuters gymmen gewoon in hun ondergoed. Omdat het voor de voetontwikkeling gunstig is op blote voeten te lopen hoeven de kinderen geen gymschoenen aan bij deze les. We hebben de regel op school dat niemand met zijn schoenen in het speellokaal mag lopen!.

De kinderen van groep 3 t/m 8 hebben bewegingsonderwijs in de Klamp. Tijdens de gymles moeten de kinderen een t shirt en een broekje dragen of een gympakje. Schoenen zijn niet verplicht maar wij raden deze wel aan. De gymschoenen mogen geen zwarte zolen hebben en niet buiten worden gedragen! Vanaf groep 4 krijgen de kinderen de mogelijkheid om te douchen na de gymles. Wij adviseren om geen sieraden te dragen op de dag dat er gymles wordt gegeven.

Groep

Dagdeel